Gratis verzending v.a. € 99,- 📦

Makkelijk en printerloos retourneren 🔄

Op werkdagen voor 23:59u besteld = Morgenavond in huis! 🚚

Gratis verzending v.a. € 99,- 📦

Makkelijk en printerloos retourneren 🔄

Op werkdagen voor 23:59u besteld = Morgenavond in huis! 🚚

Bammode

Terugbetalingsbeleid

Retouren

 1. Het is mogelijk om je artikel te retourneren gedurende 14 dagen. Indien er meer dan 14 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je geen ruil of terugbetaling aanbieden. Alleen ongebruikte artikelen die zich in dezelfde staat bevinden als waarin je ze hebt ontvangen, komen in aanmerking voor een retour. Het artikel moet ook in de originele verpakking worden teruggestuurd.
 2. Voor retouren die zijn betaald met Klarna brengen we administratiekosten in rekening. Deze kosten variëren op basis van de orderwaarde (€1 + 2,99% van het bedrag).
 3. Om je retour te verwerken, hebben we een aankoopbon of een bewijs van je aankoop nodig. Stuur je aankoop niet terug naar de fabrikant.
 4. In bepaalde gevallen wordt slechts een gedeelte van de prijs terugbetaald, zoals bij artikelen die niet binnen een periode van 14 dagen na levering worden teruggestuurd.

 

Andere artikelen die niet kunnen worden geretourneerd:

 1. Cadeaubonnen
 2. Downloadbare softwareproducten
 3. Sommige producten voor gezondheid en persoonlijke hygiëne.

 

Terugbetalingen (indien van toepassing):

 • Na ontvangst en inspectie van de geretourneerde artikelen sturen we je via e-mail een ontvangstbevestiging. We laten je ook weten of we je terugbetaling hebben goedgekeurd of geweigerd. Als we je terugbetaling goedkeuren, wordt deze verwerkt en binnen een bepaald aantal dagen automatisch via je creditcard of je oorspronkelijke betalingsmethode verrekend.

 

Verlate of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing):

 • Als je je terugbetaling nog niet hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening. Neem dan eventueel contact op met de uitgever van je creditcard. Het kan even duren voor je terugbetaling zichtbaar is. Als dat niet het probleem is, neem dan contact op met je bank. Vaak is er tijd nodig om een terugbetaling te verwerken. Heb je dit gedaan, maar heb je je terugbetaling nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via support@bammode.com.

Ruilen (indien van toepassing)

 • We vervangen alleen defecte of beschadigde artikelen. Als je een artikel wilt ruilen tegen hetzelfde artikel, stuur dan een e-mail naar support@bammode.com en stuur het artikel naar Hilvertsweg 126, Hilversum, Noord-Holland, 1214 JK, Nederland.

 

Geschenken

 1. Als het gaat om een artikel dat specifiek als cadeau gekocht is en rechtstreeks naar jou is verstuurd, ontvang je een tegoed voor de waarde van het teruggestuurde artikel. We sturen je een cadeaubon zodra we het teruggestuurde artikel hebben ontvangen.
 2. Indien het artikel bij aankoop niet als cadeau is aangemerkt of de gever het artikel eerst zelf in ontvangst heeft genomen en pas daarna aan jou heeft gegeven, betalen we het artikel terug aan diegene die het jou gegeven heeft en krijgt diegene dus bericht dat je het hebt teruggestuurd.

 

Aanvullende voorwaarden retourneren:

 1. Wanneer het gratis ontvangen artikel niet meegezonden wordt, brengen we het artikelbedrag van het gratis artikel in mindering op het restitutiebedrag.
 2. Artikelen betaald met een tegoedcode komen niet in aanmerking voor een terugbetaling.
 3. Het artikel mag niet gedragen zijn.
 4. Artikelen met bijvoorbeeld make-upvlekken worden niet teruggenomen.
 5. Beautyartikelen, lingerie en oorbellen worden in verband met hygiëne niet teruggenomen.
 6. Terugzending van artikelen gebeurt voor uw rekening en verantwoording.
De waardering van www.bammode.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 837 reviews.
💬 Hulp nodig?